Sunday, 22 December 2013

Timbalan Menteri Agama Zionis, Ali bin Dahan berkata,"Penduduk Palestin bukan manusia. Mereka tidak berhak untuk hidup dan mereka hanyalah binatang."

Apa perasaan anda membaca ini?

Israel bunuh seorang lelaki Palestin


GAZA CITY 21 Dis. - Tentera Israel membunuh seorang lelaki Palestin dan mencederakan tiga yang lain dalam dua kejadian berasingan di Genting Gaza, semalam.
Jurucakap Kementerian Kesihatan di Gaza, Ashraf al-Kidra berkata, seorang lelaki dikenali sebagai Odeh Hamad, 22, ditembak di kepala berhampiran sempadan antara Gaza dan Israel.
Manakala, tiga lagi penduduk awam Palestin mengalami kecederaan dalam serangan tentera Israel berhampiran sempadan Gaza-Israel ketika mereka sedang menangkap burung.
Tentera Israel berkata, anggotanya hanya memberi tindak balas kepada tembakan yang dilepaskan dalam empat kejadian di sepanjang sempadan semalam. - AGENSI


Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Luar_Negara/20131222/lu_07/Israel-bunuh-seorang-lelaki-Palestin#ixzz2o9NrMdko
© Utusan Melayu (M) Bhd 

Ejen taghut yang kini bersekongkol mengepung Gaza, kesan rampasan kuasa di Mesir, apabila Morsi digulingkan dengan cara tidak sah.