Wednesday, 5 June 2013

Tiada siapa yang boleh menyembunyikan kebenaran,

Allahu Akbar
Allahu Akbar
Allahu Akbar

Tiada siapa yang boleh menyembunyikan kebenaran,

Selepas mendedahkan Syiahpelbagai cara, mereka telah menggunakan satu-satunya perkara yang mereka tahu yang terbaik, iaitu PENIPUAN. Mereka menerbitkan satu artikel yang disokong Iran HAMAS dan penentangan Palestin untuk membersihkan nama kotor Iran. Tetapi ALLAH SWT hanya membenarkan KEBENARAN.

Pemimpin HAMAS Syeikh Rae'd Salah member AMARAN kepada Iran dan seukutu-sekutunya di TIMUR iaitu , Hisbullah, untuk keluar dari Syria atau tukar nama HISBULLAH kerana ALLAH SWT tidak memberitahu HISBULLAH untuk membunuh Sunni.

Sesetengah orang menuduh HAMAS menerima senjata dari Iran dan mempersoalkan lawatan beliau ke Tehran. Hakikatnya beliau telah ditawarkan pengambilan senjata tanpa had hanya jika dia bertukar kepada Syiah, tetapi dia menolak tawaran itu membuatkan dia tidak mendapat apa-apa dari Iran.

"Kami rakyat Palestin di HAMAS berdiri dengan saudara-saudara kita di Syria, dan yang mengawal Assad sekarang ialah Iran . Assad hanyalah boneka di Iran, jika tiada Iran dia sudah mati . Mereka membantu membekalkan Assad senjata dan wang. Dan Hisbullah dan mengenali pasukan tentera di Iraq (Tentera Mahdi), dan apa yang mereka lakukan di Syria adalah PEMBERSIHAN ETNIK. Apa yang Iran lakukan di Qusair melalui Hisbullah dipanggil pembersihan etnik. Pembersihan etnik keluarga dan saudara-saudara kami, pemilik tanah, sejarah dan masa depan. Mereka membersihkan tanah dari SUNNI SYRIA bagi membolehkan mereka untuk membawa ideologi asing mereka sendiri, yang tidak diterima oleh rakyat. Dan ini tidak lagi rahsia. Lebih menyedihkan apabila ini merupakan punca mengapa saya mengarahkan HISBULLAH sama ada untuk menukar nama (HISBULLAH) atau HISBULLAH perlu sedar bahawa Allah tiada kaitan dengan HISBULLAH. ALLAH SWT tidak meminta HISBULLAH untuk membunuh mereka yang tidak bersalah. ALLAH SWT tidak memberitahu HISBULLAH untuk memusnahkan masjid-masjid. ALLAH SWT tidak meminta HISBULLAH untuk mengebom rumah. ALLAH SWT tidak meminta HISBULLAH untuk membakar tanaman sehingga menyebabkan manusia mati kelaparan. ALLAH SWT tidak meminta HISBULLAH untuk memusnahkan dan membakar sebuah lagi negara Islam dan ALLAH SWT tidak meminta HISBULLAH untuk mengancam Palestin di Lebanon (selepas mereka membakar PEMBERIAN hadiah makanan HISBULLAH). ALLAH SWT tidak pernah memberitahu HISBULLAH untuk berbuat demikian. Anda menggelar diri anda “HISBULLAH” tetapi ALLAH SWT mempunyai apa-apa kaitan dengan anda. ALLAH SWT meminta umat ISLAM untuk bersatu dan apa yang HISBULLAH lakukan adalah bertentangan apabila Assad bekerja di bawah Iran seperti boneka. HISBULLAH juga boleh mengatakan tidak kepada Iran, tetapi Syria akan menang Insyaallah walaupun semua campur tangan daripada Iran dan sekutu-sekutunya di rantau ini ".